Zamów
Zaloguj się / Podaj dane
Wybierz metodę płatności
Zapłać

FOCACCIA

Wybierz miejsce dostawy:

Opis

Foccaccia czyli włoski chleb pszenny z oliwą z oliwek, kaparami, suszonymi pomidorami, oliwkami i czerwoną cebulą, z dodatkiem włoskich ziół
Foccacię robimy częściowo na zakwasie a częściowo na drożdżach. 24 godzinny proces fermentacji w chłodni nadaje jej piękny aromat i delikatny smak.
Trwałość do 3 dni przy przechowywaniu we właściwych warunkach.
Czas przygotowania - ok. 48h.

Waga: 350-400 g

Skład:
- 56% mąka pszenna 750 chlebowa
- zioła włoskie, kapary, oliwki, suszone pomidory, czerwona cebula
- grecka oliwa z oliwek Latzimas
- woda, sól

Pochodzenie mąki : Młyn Ciechanowiec
www.mlynciechanowiec.com.pl